Jutarnji puls

Jutarnji Puls Televizije Plus, čiji je koncept spoj tradicionalnog informativnog

jutarnjeg programa, koji odlikuju servisne informacije, aktuelne vesti, novosti iz

društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme i moderne tendencije i inovacije.

Marija Ćirić, akademski slikar, ovog jutra nam predstavlja nove radove koji će se već danas naći na našim autobuskim stajalištima.

Ovog jutra sa nama u studiju predsednik FSRO gdin. Vladan Gašić sumira rezultate 2019-te godine i najavljuje Novogodišnji koktel.

Marija Kotur, psiholog, kao prva gošća našeg novogodišnjeg jutarnjeg programa.

Ovog jutra sumiramo utiske iz 2019-te gogine sa direktorom Narodnog muzeja, Goranom Vasićem.

Druga gošća u novogodišnjem Jutarnjem pulsu bila je Zorica Ostojić, matičar GU Kruševac.

Dalibor Đurđević, internacionalni fudbalski sudija ovog jutra sa nama o odsuđenim utakmicama i planovima za predstojeću godinu.

Direktorka Narodne biblioteke Kruševac u Jutarnjem pulsu o dva značajna projekta koja ova ustanova realizuje.

Mirela Milojević, predsednik sportskog kluba za decu i omladinu sa posebnim potreba Palestra ovog jutra sa nama o postignutim uspesima tokom 2019-te.

Emina Todorović, sekretar Crvenog krsta Kruševac ovog jutra o akciji ”Mala dela su velike stvari” koju su ostvarili sa marketima ”Lidl”.

Učenici HTŠ osvojili su brojne medalje na nedavno održanom takmičenju u Kragujevcu i sa nama ovog jutra pričaju o tome.

Milica Maksimović Milojević ispred Kluba bebe, trudnice i mame priča sa nama kako je prošao prvi seminar u našem gradu.

Lidija Užarević najavljuje Noć pozorišta.

Boris Jakovljević nam je ovog jutra predstavio Napretkovu školu fudbala i zašto je važno aktivirati decu od najranijeg doba.

Nevena Đurić ispred PKS RPK Kruševac najavljuje Međunarodni privredni sajam u Tirani.

Naše prve gošće ovog jutra Višnja i Ema, učenice drugog razreda OŠ pričale su sa nama o zdravoj ishrani.

Nevena Simić šampionka sveta u konkurenciji mlađih kadetkinja sa trenerom Markom Tomićem.

Nenad Sakić, šef struke FK Trayal sa nama ovog jutra o planovima za predstojeću polusezonu.

Predsednik Odbojkaškog saveza Kruševac, Lazar Jović najavljuje svečanu promociju prve štampane publikacije ”70 godina odbojke u Kruševcu”

Dragi Marković, direktor Poslovnog centra, sa nama ovog jutra na temu realizovanih projekta tokom 2019-te godine.

Aleksandar Nikolić. tehnički sekretar sportskog saveza grada Kruševca sa nama ovog jutra na temu nedavno završene manifestacije ”Sportić u vrtić”.

Doktorka Gordana Aleksić ovog jutra sa nama razgovara na temu HIV-a, koliko mladi brinu o svom zdravlju i da li roditelji posvećuju dovoljno vremena svojoj deci.

Snežana Radojković, direktorka JKP, razgovara sa nama o prvom snegu, mehanizaciji i rasveti.

Olivera Kolarić profesor i predsednik udruženja biologa i Daliborka Živković PU Nata Veljković predstavljaju nam prvi naučni dečiji festival ”Sa naukom na ti”

Jelica Milosavljević ovog jutra sa nama o nedelji medijacije, šta je medijacija, čemu služi i kako se sprovodi.

Marko Tomić ispred KK Kruševac predstavlja nam predstojeće prvenstvo Srbije u karateu koje se održava u našem gradu.

Ovog jutra Nikola Popović sa nama u Jutarnjem pulsu.

Osnivać UG Hemijsko sapunske laboratorije Melisa govori nam o radu udruženja i najavljuje naučno kulturno umetnički program.

Rajna Aleksić najavljuje Master klas radionicu koja se sprovodi u okviru festivala Zlatna kaciga.

Romana Karajović ovog jutra razgovara sa nama na temu novih projekta i radova koji se upravo sprovode u našem gradu.

Gosti ovog jutra bili su član Amaterskog pozorišta Čkalja i saradnici na zajedničkom projektu iz BIH i Hrvatske. Najavili su da će se sutra u Beloj sali KCK premijerno održati predstava ”Rezač kokosa”.

Naše drugo gostovanje, Marija Ćirić, 

akademski slikar.

Ovog jutra apelovali smo na sve građane velikog srca da zajedno sa nama pošalju sms i pomognu Heleni da ozdravi i dobije šansu za produžetak života.

Romana Karajović ovog jutra gost u našem Jutarnjem pulsu. predstavlja nam radove na postrojenjimu otpadnih voda.

Ovog jutra Dragan Vuksanović kao naš gost u Jutarnjem pulsu razgovara sa nama o vakcini protiv gripa koju od danas možete primiti.

Najava upisa novih članova u Izviđački odred Car Lazar. Vera Bukovac i Zlatko Karajović malo su nam približili šta znači to biti izviđač, voje su to veštine koje treba posedovati i apelovali su da još uvek nemaju svoju matičnu prostoriju gde bi mogli da se sastaju već se dogovaraju telefonom i sastaju na otvoreno tako da bi im mnogo značilo kada bi grad izdvojio i dao im jednu prostoriju gde bi oni napravili svoje sedište.

Marko Milojević najavljuje ovogodišnji poljoprivredni sajam.

Lev Plužnjikov je u našem Jutarnjem pulsu najavio 32-ge dane pčelara koji se organizuju u našem gradu.

Rajna Aleksić urednica kulturnog programa za decu najavljuje Muzički festival.

Luka Andrić u našem Jutarnjem pulsu najavljuje svoju trradicionalnu žurku na otvorenim bazenima.

U susret trećem po redu astronomskom kampu , koji će se od 8. do 11. avgusta održati na Jastrepcu gost Jutarnjeg pulsa bio je Zoran Tomić predsednik Astronomskog udruženja Eureka.

Gost našeg Jutarnjeg pulsa je Nenad Živković, naš uspešni maratonac koji naš grad predstavlja širom sveta.

Nebojša Lapčević najavljuje promociju u Legatu Milića od Mačve.

Marko Šabić je ovog jutra najavio upis novih članova u njegov dečiji folklorni ansambl Čarapani.

U okviru Leta kulture 2019 u nedelju 11.avgusta od 21h u dvorištu KPZ održaće se koncert kruševačkog rok sastava Radiofonix. 

Najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola, tradicionalno je u okviru Vidovdana, Skupština grada dodelila Vidovdanske nagrade i priznanja.

Ema Bogosavljević jedna je od tih učenika.

Koliko joj znači to priznanje otkrila je u Jutarnjem pulsu.

Vladan Gašić, dobitnik Vidovdanske pohvale FK Trajal za postignute rezultate i doprinos razvoju sporta u Kruševcu.

Dr Marina Kostić, dobitnica Vidovdanske plakete za izuzetan doprinos u realizaciji sportskih i drugih manifestacija u gradu

Nebojša Lapčević, predsednik Književnog kluba Bagdala, dobio je Vidovdansku pohvalu za dugogodišnji rad i doprinos kulture grada.

Ljubodrag Obradović - dobitnik Vidovdanske pohvale za poetsko stvaralaštvo i afirmaciju kruševačke kulture.

Zvonko Rajkovićpredsednik Humanog društva baksuza, ugursuza i namćora Dobra narav dobio je Vidovdansku pohvalu za dugogodišnji humanitarni rad.

Svetislav Pavlović, potpukovnik u penziji, dobio je Vidovdansku pohvalu za negovanje i očuvanje srpske duhovnosti i tradicije.

Gost Jutarnjeg pulsa član grupe Kruševac Geto i jedan od autora popularnih skečeva na društvenim mrežama.

Gost Jutarnjeg pulsa bio je Igor Grujić osnivač Soko kombat sistema odbrane i zaštite. Najavio je Soko kamp na Jastrepcu i novine koje klub uvodi.

DR Rada Joksimović Zmejokoski, dobitnica Vidovdanske Plakete za izuzetan doprinos u preventivnoj zaštiti i edukaciji žena sa područja grada o značaju preventivnih pregleda.

Vlada Milosavljević, dobitnik Vidovdanke pohvale JKP Vodovod za uspešno poslovanje i rezultet ostvarene u kvalitetnom pružanju usluga građana.

Bojan Jevtić - dobitnik Vidovdanske pohvale za iskazanu solidarnost i humanost dobrovoljnim davanjem krvi preko 90 puta.

Miodrag Pantić dobio je Vidovdansku pohvalu za uspešan rad u organizovanju evropskog i nacionalnog motokros šampionata u Globoderu.

Vidovdansku Plaketu grada, dobio je i Dragoslav Gogić,novinar, dopisnik RTS-a za izuzetne rezultate ostvarene u novinskom radu.

Na 9. međunarodnoj smotri scenskog učiteljskog stvaralaštva u Lebanu predstavom "Minut čitanka" OŠ "Sveti Sava" iz Kruševca osvojila je 1.nagradu. Gosti su bili Sandra Maksimović - profesorka srpskog jezika i Iva Mitrović, Ognjen Arsič i Nemanja Simić.

Gost Jutarnjeg pulsa ovog ponedeljka bila je Dragana Milanović, predstavnik Udruženja  koje je u osnivanju Čarapansko srce. Ovo udruženje podržava decu  sa smetnjama u razvoju.

Najava rekreativne gradske biciklističke trke

Ovog vikenda u Krusevcu  odrzano je I kolo letnjeg Prvenstva Plivackog saveza Centralne Srbije koji je okupio 282 plivaca iz 22 kluba.Plivaci  plivackog kluba Napredak bili su najuspesniji na ovom takmicenju osvojivsi 48 medalja od toga 16 zlatnih 17 srebrnih i 15 bronzanih. 

Po 4-ti put treking liga Srbije biće održana na Jastrebcu. O tome nam je pričala gošća Evica Jermić.

U susret petoj godišnjici postojanja Amatersko pozorište Čkalja u subotu, 11.maja od 20 sati, u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac igra predstavu Profesionalac. Ulaz je 150,00 dinara, a karte se mogu kupiti na dan predstave.

KCK organizuje "Vaskršnje radosti" u ponedeljak 29.aprila sa početkom od 10h. U okviru manifestacije biće održana i Vaskršnja radionica na kojoj učestvuju učenici OŠ "Vuk Karadžić" i OŠ "Branko Radičević". Ovim povodom gost Jutarnjeg pulsa bila je Rajna Aleksić, urednik dečijeg programa.

Nebojša Lapčević, urednik programa u Legatu Milića od Mačve, najavljuje otvaranje tradicionalne prvomajske izložbe ali i promociju knjige S Homerom u oluji.

U pripremi je nova izložba Narodnog muzeja Kruševac u Kući Simića. Ovim povodom gost Jutarnjeg pulsa bila je Zorana Drašković, kustos u Kući Simića koja je pozvala sve Kruševljane da učestvuju u izložbi koja nosi radni naziv "Svuda pođi, kući dođi".

Danas nam je u Jutarnjem pulsu gostovala divna Katarina Petrović direktor i pedagog plesnog studija “Felicita” iz Kruševca. Gostovanje je bilo povodom godišnjeg recitala i jubilarne godine postojanja plesnog studija.

4. Međunarodni festival Viteški megdan u Lazarevom gradu počinje u petak od 18  časova. Detalje programa i goste najavila je direktorka Turističke organizacije Kruševac Suzana Milosavljević.

Udruženje građana Mense Srbije realizuje danas u našem gradu tribinu na temu - Daroviti i obrazovanje, sa ciljem da se sa različitih pozicija razmotri pitanje obrazovanja darovitih učenika

Ove subote organizuje se 16. po redu manifestacija Noć muzeja. Tema ove godine je Sloboda, a među 52 mesta u Srbiji u kojima se manifestacija organizuje našao se i Kruševac.

Članice plesnog kluba LA LUna - Srna, Vanja i Dijana jutros su zajedno sa svojim trenerom Lidijom Vukasinović gostovale u Jutarnjem pulsu Televizije Plus i otkrile nam kako se spremaju za nastup koji ih očekuje večeras u centru grada.

Turistička organizacija Kruševac na sajmu turizma održanom u Nišu od 18 - 20 aprila osvojila je nagradu za najuređeniji štand. O utiscima sa sajma i predstojećoj manifestaciji Vaskrs u Lazarici u Jutarnjem pulsu Svetlana Bujić i Dragana Kostić

Predstava ”Uspavana lepotica” OŠ "Nada Popović" otvorila je ovogodišnji FEŠT. Učenici sedmog razreda ove škole Ivona i Nikola bili su gosti Jutarnjeg pulsa i preneli samo delić atmosfere sa predstave. Nastavnica likovne kulture Biljana Bojović bila je zadužena za scenografiju i kostime na ovoj predstavi.

Gost, Dušica Milenković, urednik dečijeg programa KCK. 15.festival školskog teatra grada Kruševca - FEST počinje večeras. U beloj sali KCK, večeras od 19h festival otvaraju učenici

OŠ "Nada Popović" a publici će se predstaviti sa predstavom "Uspavana lepotica".

Televizija Plus

Balkanska br. 71

office@tvplus.rs

rtvplus@gmail.com

Tel: 037/499-500

Televizija Plus je javni servis

koji brine da uvek budete

informisani na vreme.

Copyright © 2019 Televizija Plus. Sva prava zadržana.