Jutarnji Puls

Jutarnji Puls Televizije Plus, čiji je koncept spoj tradicionalnog informativnog

jutarnjeg programa, koji odlikuju servisne informacije, aktuelne vesti, novosti iz

društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme i moderne tendencije i inovacije.

Ovog jutra sa nama Marko Šabić,direktor Folklornog ansambla "Čarapani" sa kojim smo razgovarali na temu upisa novih članova i funkcionisanja i organizacije treninga u skladu sa propisanim merama.

Ovog jutra sa nama Evica Jeremić, potpredsednica Planinarsko-sportskog kluba Jastrebac,sa kojom razgovaramo na temu Nacionalnog dana pešačenja koji se održava 12.septembra. Tada će 
Planinarsko-sportski klub Jastrebac organizivati 3 staze za šetnju. U šetnji mogu učestvovati svi, bez obzira na članstvo u klubu. 

Katarina Petrović, Plesni studio Felićita, je ovog jutra ulepšala naš studio. Sa našom novinarkom Jelenom Marković razgovarala je na temu upisa novih članova, funkcionisanju samih treninga i pripremi kostima. 

Ovog jutra sa nama u studiju Potpredsednik Planinarskog saveza Srbije, Dragoslav Gogić. Tema razgovora bila je ovogodišnja planinarska akcija “Dan pešačenja” pod sloganom SRBIJA HODA - ZA KORAK BLIŽE ZDRAVLJU! 

Gost ovog jutra Goran Vasić, direktor Narodnog muzeja Kruševac. Teme jutra bile su nove izložbe i posećenost Muzeja.

Gost ovog jutra Saša Nešić, predsednik Saveza samostalnog sindikata za Grad Kruševac i okolne opštine. Tema jutra bilo je povećanje minimalne cene rada. 

Gost jutarnjeg programa bila je Sonja Antić, koja je ovim putem pozvala sve ljude dobrog srca na humanitarnu akciju “Za Lanin život”.

Ovog jutra sa nama u studiju Nikola Filipović, šef službe mesnih zajednica. Tema jutra bila je rad mesnih zajednica i angažovanje tokom leta i letnjih odmora.

Gost jutarnjeg programa Dragan Azdejković direktor JKP Gradska toplana Kruševac govorio je nam je o pripremama za predstojeću grejnu sezonu.

Ovog jutra sa nama u studiju Živojin Miloradović, predsednik Skupštine Grada Kruševca. Tema jutra bila je zakazana prva konstitutivna sednica skupštine grada Kruševca. 

Ovog jutra sa nama u studiju  Zoran Asković, načelnik školske uprave Rasinskog okruga. Tema jutra bila je odvijanje nastave od 1.septembra.

Ovog jutra sa nama u studiju Goran Begović, Atletski klub Kruševac sa kojim smo razgovarali na temu odrzavanja treninga u doba korone.

Ovog jutra da nama Dragan Egerić, profesor informatike i tehničkog obrazovanja OŠ Nada Popović. Trme jutra bile su on line nastava, šta sa decom koja nemaju kompjutere i internet i za kada se planira ponovno uvodjenje dece u školske klupe.

Ovog jutra sa nama u studiju Zorana Drašković Kovačević, 

kustos Narodnog muzeja Kruševac sa kojom smo pričali na temu rada Narodnog muzeja Kruševac u doba pandemije.

Ovog jutra sa nama u studiju Narodni poslanici - Dragana Barišić i Nevena Djurić. Teme jutra  bile su utisci sa polaganja zakletve i potvrđivanje mandata narodnim poslanicima.

Ovog jutra naš studio ugostio je glavnu i odgovornu urednicu novine “Pobeda”. Glavna tema jutra, pored aktuelnih naslova, bio je početak prodaje novine. Na trafikama Moj kiosk možete naći novinu i saznati koje su to aktuelnosti u našem gradu.

Ovog jutra sa nama u studiju Dragan Blažić, predsednik saveta za bezbednost saobraćaja grada Kruševca. Tema jutra bila je pojava sve većeg broja motociklista.

Ovog jutra sa nama u studiju Zoran Starinac, Poljoprivredna savetodavna stručna služba Kruševac. Teme jutra bile su aktuelne subvencije za poljoprivrednike

Ovog jutra sa nama u studiju Mileta Manojlović, autor knjige "Biseri sa Morave". Tema jutra bila je radjanje ideje i stvaranje knjige.

Ovog jutra sa nama u studiju Milen Stanković, trener plivačkog kluba Rasina. Teme jutra bile su način održavanja treninga i kako deca reaguju na celu situaciju.

Ovog jutra sa nama u studiju direktor JP Poslovni centar Kruševac, Dragi Marković. Kako zelena pijaca funkcioniše obzirom da je proglašena vanredna situacija.

Ovog jutra sa nama u studiju Latinka Milojević, predsednik Udruženja za dijabetičare Kruševac. Tema-kako su se dijabetičari kao hronični bolesnici i jako rizična grupa snašli sa celokupnom situacijom pandemije.

Ovog jutra sa nama u studiju načelnik Komunalne milicije, Miloš Jovanović. Tema razgovora bila je vanredna situacija koja je stupila na snagu ovog jutra.

Ovog jutra sa nama u studiju direktorka KCK Violeta Kaplarević sa kojim smo razgovarali na temu Otvaranja leta kulture.

Ovog jutra sa nama u studiju direktorka Kruševačke Gimnazije, Biljana Dačić. Teme jutra bile su prijemni ispiti i novi specijalni smerovi koji su počeli od ove godine.

Ovog jutra sa nama u studiju Seniša Gašić, ARK Maratonac Kruševac, koji nam je najavio 5.Djenerali Kruševački polumaraton.

Ovog jutra sa nama u studiju bila je Svetlana Djurdjević, PR Kruševačkog pozorišta. Teme jutra bile su izvođenje predstava, premijere i rad pozorišta u ovom omentu.

Gost ovog jutra Marina Kljajić, KREATIVNI UDRUŽENJE "ASTERI". Tema jutra, pomoć u organizaciji maturske večeri ŠOSO "Veselin NIkolić" od strane kreativnog udruženja "Asteri"

Ovog jutra sa nama u studiju Marijana Vasić i Zoran Punoševac, profesori sa Akademije strukovnih studija.

Marina Kostić, direktorka Doma zdravlja Kruševac ovog jutra sa nama u studiju. Tema razgovora - rekonstrukcija i renoviranje ambulanti u Kruševcu i okolnim selima.

Ovog jutra sa nama u studiju Miljko Djokić, gradski koordinator za sportske igre mladih sa kojim razgovaramo na temu sportskih igara koje se održavaju 22.06.2020. u našem gradu.

Ovog jutra studio nam je bio pun interesantnih gostiju. Marija Urošević, mentor učeničkog tima srednje Medicinske škole, Andrija Mandžukić kao i Aleksa Rištić, članovi 5M kompanije, pričali su nam o svojoj ideji, proizvodu koji je proistekao iz te ideje i celokupnom radu i spremanju za takmičenje.

Gost ovog jutra u našem Jutarnjem pulsu bio je Saša Miletić, pesnik i satiričar sa kojim smo razgovarali na temu njegovih početaka i razvoja pisanja pesama i satire.

Ovog jutra naš studio ugostio je Nevenu Đurić, PKS RPK RUO, sa kojom smo razgovarali na temu prvoh online sajma u organizaciji Regionalne Privredne komore Kruševac.

Ovog jutra naš studio ugostio je Jovanu Dunjić, direktorku Centra za socijalni rad. Novinarka Irena Milosavljević je sa svojom gošćom razgovarala na temu rada Centra tokom vanrednog stanja, rad sa korisnicima i strankama, kao i uspostavljanje rada nakon završetka vanrednog stanja.

Ovog jutra sa nama u studiju Ivan Andjelić, načelnik Gradske uprave Kruševac. Tema razgovora - tok izbornih radnji.

Ovog jutra naš studio ugostio je Jovanu Dunjić, direktorku Centra za socijalni rad. Novinarka Irena Milosavljević je sa svojom gošćom razgovarala na temu rada Centra tokom vanrednog stanja, rad sa korisnicima i strankama, kao i uspostavljanje rada nakon završetka vanrednog stanja.

Ovog jutra je naša novinarka Jelena Marković ugostila dr Darinku Virijević, potpredsednicu Kola srpskih sestara. Tema njihovog razgovora bila je rad i funkcionisanje tokom vanrednog stanja.

Sa nama u studiju ovog jutra Miloš Jovanović, načelnik komunalne milicije sa kojim razgovaramo na temu poštovanja vanrednih mera izrečenih nakon ukidanja vanrednog stanja.

Sa nama u studiju ovog jutra, Svetlana Djurdjević, sa kojom smo razgovarali na temu rada i prilagošavanja rada na novonastalu situaciju.

Sa nama u studiju ovog jutra, Dragana Bogdanović, direktorka Biznis inkubator centra sa kojom razgovaramo na temu rada u toku vanrednog stanja i donacije Biznis inkubator centra. 

Ovog jutra sa nama u studiju Vladan Gašić, predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga sa kojim razgovaramo na temu završetka radova na Borčevom stadionu i da li će se nastaviti lige okružnog takmičenja.

Ovog jutra sa nama u studiju Vojkan Tutulić, direktor javnog preduzeća za urbanizam i izgradnju. Tema razgovora bila je rad preduzeća tokom trajanja vanredog stanja.

Ovog jutra sa nama u studiju Dragi Marković, direktor Poslovnog centra Kruševac sa kojim razgovaramo na temu otvaranja robnih pijaca i poštovanja propisanih mera ponašanja od strane Vlade Srbije.

Ovog jutra sa nama u studiju Predrag Vukićeić direktor Regionalne privredne komore Kruševac.

Ovog jutra sa nama u studiju Marina Kostićdirektorka Doma zdravlja.

Ovog jutra sa nama u studiju Seniša Gašić sa kojim razgovaramo na temu Kruševačkog maratona.

Ovog jutra četvorica petogodišnjaka čestitali su svim mamama, bakama, damama Dan žena, 8. mart koji se juče obeležavao.

Gost Jutarnjeg pulsa Zoran Tomić - Astronomsko udruženje "Eureka" Kruševac razgovara sa nama o desetogodišnjem postojanju Udruženja i obeležavanju jubileja.

Gost Jutarnjeg pulsa bila je Iva Milenković volonter Crvenog krsta sa kojom razgovaramo na temu prednosti i mane volontiranja u njemu.

U jutarnjem programu gst nam je bila Vesna Stević Gajić direktorka Opšte bolnice Kruševac sa kojom smo razgovarali na temu novovtvorene Angio sale.

Ovog jutra gosti Seniša Gašić i Nikola Vukelja koji najavljuju 5.Kruševački polumaraton koji se održava 15.03.2020.g

KCK danas u 19h u bioskopu Kruševac obeležava 28.godina postojanja i rada pa je tim povodom direktor ove ustanove, Violeta Kaplarević, bila naš gost u Jutarnjem pulsu.

Radomir Bušatović direktor Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Kruševac sumirao je utiske sa 12-tog seminara za poljoprivredne proizvođače koji je od 10-12. februara realnizovan u prostorijama RPK.

Gost ovog jutra, Živojin Vidojević, pomoćni trener FK Trayal razgovara sa nama na temu pripremnog perioda, pripremnih utakmica i predstojeće prolećne polusezone.

Ivan Babić, pomoćni trener FK Napredak, ovog jutra je pričao o proteklim pripremama u Antaliji sa kojih su se nedavno vratili.

Gost Jutarnjeg pulsa Žaklina Radonjić osnivač facebook grupe "Obrok za porodicu" ovog jutra priča sa nama na temu donacijea preko grupe na navedenoj društvenoj mreži, ljudima koji su na rubu egzistencije.

Ovog jutra Svetlana Djurdjević, PR menadžer Kruševačkog pozorišta najavljuje dečiji festival Kruška koji će se održati od 04. do 10. februara u Kruševačkom pozorištu.

Gost ovog jutra Dragan Lazić direktor Sportskog centra Kruševac sa kojim razgovaramo na temu razvoja sporta kod dece, sportskim salama i rekonstrukcijama istih i takmičenjima koja su održana u našem gradu.

Ovog jutra sa nama Emina Todorović sekretar Crvenog krsta Kruševac sa kojom razgovaramo na temu planiranih akcija za 2020-tu godinu, o volonterima i narodnoj kuhinji koja je u njihovoj organizaciji.

Gost Jutarnjeg pulsa direktor OŠ "Branko Radičević" Dragana Ivanković sa kojom razgovaramo na temu proslave školske slave Svetog Save.

Jelena Protić Petronijević najavljuje Svetosavsku radionicu za srednjoškolce koja će se održati u četvrtak u 12h. 

Ivan Stefanović, šef stručnog štaba FK Napredak ovog jutra u Jutarnjem pulsu govorio je o pripremama koje predstoje, pojačanjima koja dolaze i očekivanjima za prolećni deo sezone.

Gost Jutarnjeg puls, Marija Urošević, dobitnica Svetosavske nagrade, ovog jutra o preduzetništvu i kako srednjoškolce naučiti istom.

Ovog jutra sa nama načelnik radiološke službe Doma zdravlja Kruševac Rada Jovanović Zmejkoski sa kojom smo pričali na temu važnosti preventivnih pregleda.

Jelena Đorđević, prijatelj Televizije Plus i PR menadžer KCK sa nama u novogodišnjem Jutarnjem pulsu.

Jutarnji puls - Romana Karajović, JKP Vodovod Kruševac

Danas je naš studio bio pun lepih žena. Naša novinarka Irena ugostila je Vesnu Živković, direktorku PU Nata Veljković sa kojom je razgovarala na temu polaska dece u vrtić i svih uslova i preduslova za to.

Ovog jutra naš studio je ugostio Dušana Todorovića, štab za vanredne situacije grada Kruševca sa kojim smo razgovarali na temu ukidanja vanredne situacije na teritoriji grada Kruševca. 

Danas je naš studio ugostio doktora Sretena Cuckića, pedijatar Službe za zdravstvenu zaštitu dece i omladine sa kojim smo razgovarali o trenutnoj epidemiološkoj sutuaciji i vraćanju dece u školske klupe. 

Gost ovog jutra bila je Snežana Radojković, direktor JKP Kruševac. Teme jutarnjeg programa bile su košenje zelenih površina, održavanje grada čistim, dezinfekcija ulica. 

Ovog jutra sa nama u studiju Vladimir Tomašević, direktor Ekonomsko-trgovinske škole sa kojim smo razgovarali na temu početka nove skolske godine i načina na koji će se nastava odvijati. 

Ovog jutra sa nama u studiju Aleksandra Aleksić PKS RPK RUO sa kojom smo razgovarali na temu projekta Moja prva plata i pomoći hotelijerima.

Ovog jutra sa nama u studiju Andjelka Atanasković, direktorka PPT NAMENSKA sa kojom smo razgovarali na temu rada fabrike, borbe i zaštite tokom i nakon trajanja pandemije.

Ovog jutra sa nama Jovica Mijajlović, predsednik Ronilačkog kluba Viking. Tema jutra, ronjenje kao sport, zastupljenost i popularnost kod mladih. 

Ovog jutra studio su nam ulepšale dve dame. Danijela Sredojević i Vanja Mikić, članice Udruženja žena Jasika, pričale su nam o osnivanju, radu, funkcionisanju i aktivnostima udruženja.

Ovog jutra studio nam je bio pun divnih školaraca. Iva, Srna, Višnja i Mina, učenice OŠ “Nada Popović” i “Dragomir Marković” sa kojima smo razgovarali na temu škole, učenja i druženja. 

Ovog jutra sa nama Marija Ćirić, akademski slikar. Tema jutra bila je otvaranje treće po redu izložbe na autobuskim stajalištima.

Ovog jutra sa nama u studiju Marko Tomić, Karate klub Kruševac. Razgovarali smo o raznim temama vezanih za funkcionisanje karatea kao sportske discipline, izmedju ostalog i o tome kako su izgledali treninzi tokom vanrednog stanja, da li ih je bilo i kako sada izgledaju. 

Ovog jutra sa nama Nevena Lazarević, direktorka Centra za osobe sa invaliditetom. Tema jutra bila je rad Centra tokom trajanja vanrednog stanja i nakon njega. Koliko pandemija virusa covid-19 utiče na korisnike Centra i normalno i zdravo funkcionisanje.

Ovog jutra sa nama u studiju Narodni poslanici - Jasmina Palurović i Zoran Tomić. Teme jutra  bile su utisci sa polaganja zakletve i potvrđivanje mandata narodnim poslanicima.

Jutarnji puls je danas ugostio jednu veoma zanimljivu gošću, Anu Đorđević, spasilac gorske službe spašavanja, sa kojom smo razgovarali na temu uloge i rada jedne žene u Gorskoj službi spašavanja.

Gost Jutarnjeg pulsa, Branislav Kljujić, vlasnik firme Hemoprodukt. Tema jutra bila je jubilej firme Hemoprodukt kao i retrospektiva rada i razvoja iste.

Gost Jutarnjeg pulsa, Ana Berbakov, pisac. Teme jutra bile su inspiracija, prepreke u pisanju i samo izdavaštvo.

Gost Jutarnjeg pulsa, Rada Joksimović Zmejkoski, načelnik Radiološke službe Doma zdravlja Kruševac, sa kojom razgovaramo na temu uticaja epidemije na rad radiološke službe

Gost ovog jutra bila je Dragana Pavlović, direktorka Aerodroma "Rosulje" sa kojom smo razgovarali na temu toka radova na izgradnji istog.

Ovog jutra sa nama u studiju Dragana Bogdanović, direktorka Biznis inkubatora koja nam je predstavila kakva je situacija sa startup programima.

Ovog jutra sa nama u studiju Emina Todorović, sekretar Crvenog krsta Kruševac sa kojom razgovaramo na temu acija koje sprovode.

Ovog jutra sa nama direktorka JKP Kruševac,Snežana Radojković sa kojim razgovaramo na temu vanredne situacije i povećanja obima posla.

Ovog jutra sa nama u studiju Biljana Živković, nutricionista, sa kojim razgovaramo na temu namirnica koje treba unositi tokom letnjih meseci.

Ovog jutra sa nama u studiju Zoran Tomić, Astronomsko udruženje Eureka. Razgovaramo na temu Astro kampa koji će se održati od 10. do 13.08.2020.

Ovog jutra sa nama u studiju Ana Antonijević, Moja Roda. Tema jutra su trudnice, doilje, koliko je pandemija uticala na trudnoću, malde mame i one koje se na taj korak odlučuju.

Ovog jutra sa nama u studiju bio je Milan Radović, regionalni menadžer kompanije "Dr.Max". Tema jutra bila je da li je potražnja za maskama veća nego što je bila.

Gost ovog jutra Lazar Jović, Odbojkaški klub Napredak 037, koji nam je najavio Vidovdanski turnir u odbojci a pesku koji počinje sutra.

Ovog jutra sa nama u studiju Danijel Dačić, organizator memorijalnog turnira "Nenad Rajković Rume" koji se održava u subotu 20.06.2020.god. sa početkom u 17h u dvorištu Hemijske i Prve Tehničke škole.

Živojin Miloradović, predsednik Skupštine grada Kruševca sa nama u studiju ovog jutra.

Gost ovog jutra bio je dekan Poljoprivrednog fakulteta Ivan Filipović.

Marko Milojević, pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu, ovoga jutra sa nama u studiju. Tema razgovora bila je vremenske neprilike i obilne padavine koje su nas zadesila koliko loše utiču na priplod ove godine.

Gost ovog jutra bio je Dušan Kalićanin, glumac. Tema, emisija Štoperica, gluma, iskustva sa snimanja i donošenje uloga koje je radio.

Gost ovog jutra bio je Dragan Lazić, direktor Sportskog centra Kruševac. Tema ovog jutra bila je rekonstrukcija zatvorenih bazena i rad tokom vanrednog stanja.

Gost ovog jutra SZoran Asković, načelnik školske uprave Rasinskog okruga. Tema razgovora bila je vraćanje učenika u školske klupe i upis u srednje škole.

Gost Jutarnjeg pulsa Ana Bacić, načelnik odeljenja za programe preduzetništva, obrazovanja i obuke Nacionalne službe za zapošljavanje filijala Kruševac. Tema razgovora bila je rad NSZZ tokom i nakon vanrednog stanja, koliko obaveza gradjani mogu da završe preko sajta NSZZ i da uvek mogu da pozovu i pitaju za sve sto ih zanima. 

Gost ovog jutra Snežana Nenezić, direktorka Narodne biblioteke Kruševac. Teme razgovora bile su rad biblioteke tokom vanrednog stanja i uspostavljanje i prilagodjavanje rada po preporukama Vlade Srbije. 

Gost ovog jutra Dušan Todorović - zamenik načelnika gradskog štaba za vanredne situacije. Teme razgovora bile su vanredno stanje, nevreme koje nas je zadesilo i češćenje reka.

Ovog jutra sa nama u studiju Nikola Milosavljević, predstavnik Specijalne bolnice Ribarska banja. Teme razgovora bile su kapaciteti Specijalne bolnice Ribarska banja, rad tokom vanrednog stanja i mere zaštitie.

Ovog jutra naš studio je ugostio Eminu Todorović, sekretara Crvenog krsta. Emina je sa nama ovog jutra razgovarala o volonterima, zaštitnoj opremi i njihovim stalnim akcijama tokom trajanja vanrednog stanja i nakon ukidanja istog.

Ovog jutra naš studio je bio pun zanimljivih gostiju. Snežana Radojković, direktorka JKP Kruševac nam je pričala o radu službe tokom vanrednog stanja, po završetku istog i kako se postiže tolika količina posla pored pratećih aktivnosti koje JKP Kruševac već ima. 

Ovog jutra sa nama u studiju gradonačelnik grada Kruševca, Jasmina Palurović, sa kojom smo razgovarali na temu pandemije, vanrednog stanja, rada tokom i ukidanje istog.

Ovog jutra sa nama u studiju Zoran Tomić, odbornik u Skupštini grada Kruševca sa kojim smo razgovarali na temu rada tokom vanrednog stanja.

Ovog jutra sa nama u studiju Nikola Filipović, šef službe mesnih zajednica. Razgovaramo na temu podele paketa penzionerima i rada službe u vreme vanrednog stanja.

Ovog jutra sa nama u studiju Violeta Kaplarević, direktorka KCK, sa kojim smo razgovarali o prilagođavanju rada KCK novonastaloj situaciji.

Ovog jutra sa nama u studiju gradonačelnica grada Kruševca Jasmina Palurović.

Ovog jutra sa nama  u studiju Marko Milojević pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu.

Vladan Gašić, predsednik FSRO u Jutarnjem Pulsu govorio je o radovima na Borčevom stadionu, kao i o planovima za izgradnju stadiona u Aerodromskoj ulici.

O stručnom usavršavanju bibliotekara, kao i o književnim programima koji će se realizovati u narednom periodu govorila je Snežana Nenezić direktorka Narodne biblioteke Kruševac.

Goran Begović, trener Atletskog kluba Kruševac govorio je o novom projektu Atletskog saveza Srbije na kome radi kao koordinator.

Gost ovog jutra bila je Andrijana Cvetković PR menadžer JKP "Krusevac" sa kojom razgovaramo na temu osmomartovske izložbe cveća u foajeu Kruševačkog pozorišta.

Miljan Bićanin predsednik Udruženja gluvih i nagluvih i Ivana Filipović sekretar udruženja razgovarali su sa nama o načinu života i funkcionisanju ljudi koji imaju oštećen ili potpuno odsustvo sluha.

Gost ovog jutra bila je direktorka Biznis inkubatora Dragana Bogdanović sa kojim smo razgovarali na temu razvoja biznisa i uslugama i pogodnostima koje vam Biznis inkubator pruža.

Povodom slave vinogradara gošća Jutarnjeg pulsa Sladjana Miletić vlasnica vinarije Miletić iz Aleksandrovca.

O aktuelnim programima ARRRO kao i programima podrške preduzećima preduzetnicima u Jutarnjem Pulsu govore direktor ARRRO Aleksandar Šaronjić i Sonja Jevremović.

Nikola Filipović gost ovog jutra priča o radu mesnih zajednica na teritoriji grada Kruševca i novinama u istim.

Romana Karajović u ime JKP "Vodovod" Kruševac ovog jutra o postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda na teritoriji grada Kruševca i okolnih sela.

Gost Jutarnjeg pulsa Dušica Milenković - KCK, predstavlja nam program za mlade i decu za mesec februar.

Ovog jutra Dragan Blažić - predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja razgovara sa nama na temu odgovornosti naših sugrađana na kolovozu, koliko poštuju saobraćajne znake i prilagođavaju svoju vožnju vremenskim prilikama.

Gost ovog jutra Ljubodrag Obradović - predsednik udruženja pesnika Srbije - Poezija SRB govorio nam je o skupu koji će se održati 29.01.2020.godine u Kruševačkom Pozorištu.

Dokumentarna, edukativna i angažovana predstava "Projekt A.N.A.-Skrovišta i Sloboda" igraće se 28.0.2020. u 18h u Beloj sali KCK. Tim povodom, gost Jutarnjeg puls Sandra Maksimović, režiser.

Gost ovog jutra Nevena Lazarević, direktorka Centra OSI o planovima za 2020-tu godinu i fontani i letnjikovcu koji će se izgraditi u dvorištu centra.

Aleksandra Aleksić govorila je u Jutarnjem pulsu ispred PKS RPK Rasinskog upravnog okruga o spoljno trgovinskoj razmeni u 2019.godini, kao i planovima za naredni period kada je dualno obrazovanje u pitanju.

Osmu godinu zaredom za časni Bogojavljenski krst plivaće se i u selu Šavrane najavio je u Jutarnjem pulsu Predrag Milenković, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport.

Gošće Jutarnjeg Pulsa bile su učenice srednje muzičke škole "Stevan Hristić" , kamerni trio, Nađa Stojanović, Andrijana Gvozdenović i Anastasija Vasić. Tema razgovora bila je planovi nastupa i budućeg koncerta.

Gost Jutarnjeg pulsa Dragojlo Jović, urednik filmskog programa KCK, koji nam najavljuje Francuski filmski karavan koji će se održati od 13. do 18.01.2020. godine u Beloj sali KCK.

Otac Ljubiša Milošević, predstavnik hrama Svetog Djordja, ovog jutra sa nama u studiju.

Televizija Plus

Balkanska br. 71

office@tvplus.rs

rtvplus@gmail.com

Tel: 037/499-500

Televizija Plus je javni servis

koji brine da uvek budete

informisani na vreme.

Copyright © 2019 Televizija Plus. Sva prava zadržana.