Od A do Ž

U ovoj emisiji odgovaramo na sva ženska pitanja i razgovaramo na sve ženske teme. Odgonetamo šta se sve može učiniti da svakodnevna jurnjava žene sa svim obavezama prestane biti naporna i postane jednostavnija. Govorimo o kozmetici, poslu, muško-ženskim odnosima, porodici i svemu onome što može učiniti da se osećamo i izgledamo što bolje.

Autor emisije Jelena Marković. 

Katarina KC Make up studio nam u ovoj emisiji priča o trenutnim trendovima vezanimza make up i kako održavati svoj materijal za sminkanje.

Šta je to mašaža beba i čemu služi? Šta čitati u ovom jesenjem periodu? Šta je to joga i koji su njeni benefiti? Sve su ovo pitanja kojima ćemo se baviti u ovoj emisiji.

Jelena Andrejić nam ovom prilikom priča o održavanju kože lica i tela u ovim vetrovitim danima i kako je pripremiti za zimu da ne ispica i ostari.

U ovom izdanju emisije Jelena Andrejić iz Estetic studija Blue line daće nam odgovore na pitanja o lepoti kože i njenom održavanju.

U novom izdanju emisije od A do Ž u prilici ste da upoznate Biljanu i Aleksandra Stojanovića i njihovu plesnu grupu Euforija BiA. Mladi bračni par koje je spojila ljubav prema plesu., sada tu ljubav dele sa drugim mladim parovima, podučavajući ih i spremajući za njihov prvi ples.

Današnja sagovornica bila je direktorka JKP Kruševac - Snežana Radojković.

Ako vam treba organizacija proslava pogledajte kome se možete obratiti

U drugom delu emisije saznajte koji su interesantni naslovi koje bi mogli da pročitate tokom sedmice

Spoj prirode i znanja naših mladih u ulozi očuvanje naše kože

Saznajte kako da sačuvate kožu tokom zimskog perioda.

Televizija Plus

Balkanska br. 71

office@tvplus.rs

rtvplus@gmail.com

Tel: 037/499-500

Televizija Plus je javni servis

koji brine da uvek budete

informisani na vreme.

Copyright © 2019 Televizija Plus. Sva prava zadržana.