• Televizija Plus

Mladi fudbaler preminuo na utakmici

MLADI sportista Stefan Todorović(19) iz Obreža kod Varvarina, koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK “Sloga” - FK “Juhor” u Ćićevcu, nije imao nijedan porok, svedoče sagovornici “Novosti”, koji čekaju rezultate obdukcije iz Opšte bolnice Kruševac, kako bi se organizovala sahrana i komemorativni skup. Trener FK “Juhor” Radiša Jovičić napominje za “Novosti” da je Stefan pristigao kao veliko pojačanje u zimskom prelaznom roku i da se kao i svi igrači radovao fudbalu posle pauze u treninzima.

- Mnogo smo se radovali njegovom dolasku, reč je o dečaku koji nije pušio, pio i nijedan trening nije propustio - svedoči za “Novosti” Stefanov trener Radiša Jovičić.  - Odavno nismo imali tako mladog fudbalera,gromadu, pravog špic-igrača, i divno dete.

- Stefan se iznenada srušio i svi su pokušali da mu pomognu, pre svega kapiten domaće ekipe, iskusni golman Zdravković, inače policajac - svedoči za “Novosti” Radiša Jovičić Stefanov trener. - Pokušali smo da mu otvorimo usta, izvučemo jezik, da dođe sebi. I stvarno, došao je sebi, ali je ubrzo ponovo izgubio svest. Vrlo brzo je došla i hitna pomoć, ali ništa nije moglo da se uradi...Svi smo u šoku, igrači, naši domaćini, svi...

Kako saznajemo, u trenutku kada se srušio, oko Stefana nije bio niko i otuda u prvi mah mnogi nisu shvatili kakva je drama počela da se odigrava pred njihovim očima.

-Veoma smo pogođeni celom tragedijom, prvenstvo nam počinje tu od 10.marta i sve je zamišljeno bilo kao pripremni meč - predočava za “Novosti” Aleksandar Petković, predsednik FK “Sloga”. - Kada je sve počelo da se dešava, na trenutak sam pomislio da nije možda epi-napad, zaista ni u snu nisam mogao da pomislim da će se sve završiti tragično.Verujem da su svi od sebe dali da se spasi naš mlad fudbaler....


1,520 views
Televizija Plus

Balkanska br. 71

office@tvplus.rs

rtvplus@gmail.com

Tel: 037/499-500

Televizija Plus je javni servis

koji brine da uvek budete

informisani na vreme.

Copyright © 2019 Televizija Plus. Sva prava zadržana.