• Televizija Plus

Nakon 12 godina izabran novi predsednik FSRO

Updated: Mar 1, 2019

Vladan Gašić, direktor Televizije Plus i predsednik Fudbalskog kluba Trajal, rođen je 28. marta 1991.godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u rodnom Kruševcu, a na studijama je bio na Ekonomskom fakultetu u Nišu. Srećno oženjem sa svojom, još, srednjoškolskom ljubavi Draganom i otac sina Davida, danas je na Izbornoj skupštini FSRO izabran za novog predsednika.

Prvi posao koji je započeo i radio bio je u ranoj mladosti. Sa svega 19. godina preuzeo je inicijativu nad firmom koja se bavila proizvodnjom i pakovanjem kafe sa željom da oživi dobro poznati brend Santos. Nakon nekog vremena provedenog na čelu firme shvatio je da mu nedostaje iskustvo i adekvatno znanje za tako veliki i ozbiljan poduhvat i donosi odluku da pređe kod strica u firmu, BG Produkt, i tamo počne sa sticanjem znanja i iskustva; jer kako i sam kaže, nije mogao da nađe boljeg mentora kada je biznis u pitanju. Tu je krenuo od proizvodnje. Nije se libio nošenja džakova, voženja viljuškara, raznošenja robe po terenu, sve u svrhu sticanja što boljeg iskustva za dalji napredak i razvoj. Pored načina na koji se pristupa biznisu, od strica je naučio da su red, rad i disciplina i ne mešanje emocija u posao ključ uspeha.

Sa 24. godine je smatrao da je dovoljno sposoban da na sebe preuzme Televiziju Plus koja je u poslovanju porodičnih firmi. Ideja i najveći podstrek mu je bio da Televiziju Plus vrati u formu kakva je bila dok je njegov otac bio na čelu iste i da je unapredi i modernizuje. Pored modernizacije i unapređenja doneo je televiziji i mnogo zahvalnica koje pokazuju doprinos u radu mnogih institucija. Kada je Televiziju Plus vratio u kolosek, pružila mu se prilika da preuzme Fudbalski klub Trajal, postane predsednik istog i svoju veliku ljubav prema fudbalu usmeri i od kluba napravi prvoligaški.

Ljubav prema fudbalu je rođena još sa 7 godina kada je počeo da trenira u omladinskoj školi FK Napredak, tu je prošao sve generacije, nakon čega je prešao u FK Trajal kao bonus igrač. Tu je proveo dve godine nakon čega je shvatio da je biznis pravac u kom želi sebe da usmeri i polako je prestajao aktivno da se bavi fudbalom. FK Trajal je igrao okrug A, 5 rang kada ga je preuzeo i za tri godine klub je napredovao 3 ranga i ušao u Prvu ligu Srbije.

- Vladan, kao predsednik kluba i sam klub Trajal 2018. godine dobili su povelju Kapetan Miša Anastasijević sa zlatnikom koju dodeljuje Media Invert iz Novog Sada u saradnji sa Privrednom komorom za izuzetne sportske rezultate i afirmaciju sporta u regionu.

- Iste godine je FK Trajal dobio povelju za najuspešniju seniorsku ekipu u toj godini.


1,374 views
Televizija Plus

Balkanska br. 71

office@tvplus.rs

rtvplus@gmail.com

Tel: 037/499-500

Televizija Plus je javni servis

koji brine da uvek budete

informisani na vreme.

Copyright © 2019 Televizija Plus. Sva prava zadržana.