Jutarnji puls

Jutarnji Puls Televizije Plus, čiji je koncept spoj tradicionalnog informativnog

jutarnjeg programa, koji odlikuju servisne informacije, aktuelne vesti, novosti iz

društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme i moderne tendencije i inovacije.

GLOBUS

Centralna informativna emisija koja postoji koliko i sama Televizija Plus.

Nekada se bavila vestima iz zemlje i sveta,

a danas isključivo lokalnim temama.

Popodnevni espreso

                          Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvek obogate i

začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i negovano u ovom užurbanom ritmu života.

Meč lopta

       Meč lopta je emisija sportskog karaktera, sa dugom tradicijom i bavi se svim sportskim dešavanjima u našem gradu. Svake nedelje u gostima budu

kako treneri svih vidova sporta tako i njihovi igrači i od njih lično možete čuti iskustva i savete koje imaju da podele sa vama. Ovde možete pogledati preglede golova i highlights svih odigranih utakmica u prethodnoj nedelji.

Puls grada

Autentične, zanimljive životne priče neće vas ostaviti ravnodušnim. Novinarka ove emisije Jelena Vučić je u stalnoj potrazi za dobrom pričom. Od njenih gostiju možete saznati kolikim brojem radnih mesta raspolaže grad,

ko je odgovoran za nestale bebe, da li je kod mladih narkomanija u porastu, ali pored toga možete čuti i dobru muziku i videti mnoge naše poznate pevače.

Reč po reč

Emisija političkog tipa otkriva kako se menja grad Kruševac iz dana u dan. 

Sva politička dešavanja u gradu i regionu, kao i aktuelne teme vezane za gradsku infrastrukturu kao i za društveno korisna dešavanja.

Sve je lako kad si mlad

Ova emisija vas vodi kroz svet detinjstva i odrastanja, a roditeljima pomaže da bolje razumeju svoju decu. Ono što je srž ove emisije ste upravo vi, dragi drugari, priče o vama i vašim talentima.  Zavalite se u svoje udobne fotelje i svake nedelje od 16h uzivajte uz ovu emisiju, jer SVE JE LAKO KAD SI MLAD.

Pitalice

 U "Pitalicama" možete videti kako sasvim obična pitanja mogu imati veoma neobične odgovore, naročito kada su upućena deci. Njihovi odgovori nas često ostave bez teksta i nateraju da se zapitamo šta je zapravo suština života i sveta oko nas.

Za slatke snove

Tigar Žika, ovcica, sova i vuk su postali vaši omiljeni likovi uz koje svake večeri od 19:30 tonete u san. Urađena je po uzoru na dobro poznatu staru kultnu emisiju Laku noc, deco, uz koju smo svi mi odrastali. 

Na kafi sa

Emisija koja je osmišljena da ljude iz političkog, javnog i kulturnog života 

predstavi u sasvim drugom svetlu. Gosti su iz različitih sfera i kroz razgovor

sa njima otkrivamo drugu stranu njihove ličnosti.

Od A do Ž

U ovoj emisiji odgovaramo na sva ženska pitanja i razgovaramo na sve ženske teme. Odgonetamo šta se sve može učiniti da svakodnevna jurnjava žene sa svim obavezama prestane biti naporna i postane jednostavnija. Govorimo o kozmetici, poslu, muško-ženskim odnosima, porodici i svemu onome što može učiniti da se osećamo i izgledamo što bolje. 

Modna pista

U svega par minuta, donosimo Vam najnovije modne trendove, praktične savete i recepte za negu duha i tela.

U ogledalu

Vrlo je zanimljivo videti ljude iz javnog života Kruševca kako odgovaraju na svakodnevna, obična pitanja koja im autor ne šalje unapred, već ih postavlja na licu mesta. Brzina razmišljanja kao i snalažljivost u ovoj emisiji su od presudnog značaja za predstavljanje gostiju. 50 kratkih pitanja od toga koja im je omiljena boja do zadiranja u privatnost i njihovu intimu zaintrigiraće i vas. Očekujte premijeru ove emisije u martu. 

Televizija Plus

Balkanska br. 71

office@tvplus.rs

rtvplus@gmail.com

Tel: 037/499-500

Televizija Plus je javni servis

koji brine da uvek budete

informisani na vreme.

Copyright © 2019 Televizija Plus. Sva prava zadržana.