U susret petoj godišnjici postojanja Amatersko pozorište Čkalja u subotu, 11.maja od 20 sati, u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac igra predstavu Profesionalac. Ulaz je 150,00 dinara, a karte se mogu kupiti na dan predstave.

?lanice plesnog kluba LA LUna - Srna, Vanja i Dijana jutros su zajedno sa svojim trenerom Lidijom Vukasinovi? gostovale u Jutarnjem pulsu Televizije Plus i otkrile nam kako se spremaju za nastup koji ih o?ekuje ve?eras u centru grada.

KCK organizuje "Vaskršnje radosti" u ponedeljak 29.aprila sa početkom od 10h. U okviru manifestacije biće održana i Vaskršnja radionica na kojoj učestvuju učenici OŠ "Vuk Karadži?" i OŠ "Branko Radičević". Ovim povodom gost Jutarnjeg pulsa bila je Rajna Aleksić, urednik dečijeg programa.

Nebojša Lapčević, urednik programa u Legatu Milića od Mačve, najavljuje otvaranje tradicionalne prvomajske izložbe ali i promociju knjige "S Homerom u oluji".

Turistička organizacija Kruševac na sajmu turizma održanom u Nišu od 18 - 20 aprila osvojila je nagradu za najuređeniji štand. O utiscima sa sajma i predstojećoj manifestaciji Vaskrs u Lazarici u Jutarnjem pulsu Svetlana Bujić i Dragana Kosti?

Predstava "Uspavana lepotica" OŠ "Nada Popovi?" otvorila je ovogodišnji FEŠT. Učenici sedmog razreda ove škole Ivona i Nikola bili su gosti Jutarnjeg pulsa i preneli samo delić atmosfere sa predstave. Nastavnica likovne kulture Biljana Bojović bila je zadužena za scenografiju i kostime na ovoj predstavi.