Ovog jutra sa nama u studiju Jovana Dunjić, direktorka Centra za socijalni rad Kruševac. Tema jutra bila je sumiranje rada u tekućoj godini.

Ovog jutra sa nama u studiju Snežana Radojković, direktorka JKP Kruševac sa kojom smo rezimirali radove i akciju u 2020.godini.

Ovog jutra sa nama u studiju Nikola Dzugurdić, direktor CSU. Tema jutra bila je sumiranje rada tokom 2020-te godine.

Ovog jutra studio nam je bio pun divnih gostiju. Predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga Vladan Gašić, sumirao je rezultate rada u tekućoj godini i najavio današnju dodelu plaketa "Rasinska zvezda 2020" koja će se održati u prostorijama Saveza zbog trenutne epidemiološke situacije.

Emina Todorović, sekretar Crvenog krsta Kruševac, sumirala je rezultate rada u tekućoj godini i iznela planove za sledeću.

Ovog jutra sa nama u studiju Evica Jeremić, podpredsednica Planinarskog kluba Jastrebac koja nam je sumirala rad Planinarskog kluba u tekućoj godini.


Warning: include_once(emisije-skripte.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sbb20502/public_html/tvplus.rs/Emisije/2020/Jutarnji-puls/index.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening 'emisije-skripte.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/sbb20502/public_html/tvplus.rs/Emisije/2020/Jutarnji-puls/index.php on line 17