Ovog jutra sa nama u studiju Živojin Miloradović, predsednik Skupštine Grada Kruševca. Tema jutra bila je zakazana prva konstitutivna sednica skupštine grada Kruševca.

Ovog jutra studio nam je bio pun divnih školaraca. Iva, Srna, Višnja i Mina, učenice OŠ "Nada Popović" i "Dragomir Marković" sa kojima smo razgovarali na temu škole, učenja i druženja.

Ovog jutra sa nama u studiju Zoran Asković, načelnik školske uprave Rasinskog okruga. Tema jutra bila je odvijanje nastave od 1.septembra.

Ovog jutra sa nama Marija Ćirić, akademski slikar. Tema jutra bila je otvaranje treće po redu izložbe na autobuskim stajalištima.

Ovog jutra sa nama u studiju Goran Begović, Atletski klub Kruševac sa kojim smo razgovarali na temu odrzavanja treninga u doba korone.

Ovog jutra sa nama u studiju Marko Tomić, Karate klub Kruševac. Razgovarali smo o raznim temama vezanih za funkcionisanje karatea kao sportske discipline, izmedju ostalog i o tome kako su izgledali treninzi tokom vanrednog stanja, da li ih je bilo i kako sada izgledaju.