Televizija Plus

CRNO BELI PREJAKI ZA GUMARE

Fudbaleri Partizana opravdali su ulogu favorita protiv Trajala u meču odigranom na stadionu Partizana. Crno-beli, lideri Superlige, opravdali su ulogu favorita i eliminisali prvoplasirani tim Srpske lige Istok pobedom od 3:0. Strelci na ovoj utakmici bili su Kvinsi Menig, koji je pogodio dva puta, u 25. i 49, odnosno Marko Živković, koji je precizan bio u 67. minutu.
Partizan je inicijativu imao od samog starta meča, ali su prave šanse izostale. Sve do 25. minuta. Tada je Marković prebacio čitavu odbranu gostiju, lopta je stigla do Jojića, koji ju je prosledio Menigu u petercu. Ovaj ju je lako zakucao u mrežu golmana Todorovića. Do pauze nije bilo naročitih šansi. Eventualno bi se mogli spomenuti pokušaji Jojića na jednoj, odnosno Golubovića na drugoj strani. Domaćini su prednost duplirali relativno brzo po povratku na teren, pošto je u 49. gol opet postigao Kvinsi Menig. Desetak minuta kasnije Trajal je preko Nikole Arsića imao najbolju priliku. Dobar je bio prvi kontakt, ali je udarac bio preslab za Stevanovića. Do kraja susreta, u strelce je stigao da se upiše i desni bek Marko Živković, koji je na sličan način kao Menig, udarcem iskosa u drugi ugao, savladao Todorovića.
Partizan nastavlja takmičenje u Kupu dok se Trajal oprašta od ovog takmičenja. Naredni meč Gumari igraju već za vikend kada dočekuju ekipu Brzog broda.

0 komentara

Napišite komentar